Aktiver VPN-forbindelse

Bruk en av følgende metoder for å aktivere en sikker tilkobling i Kaspersky VPN:

1. Du kan slå på/av VPN i programgrensesnittet eller menylinjen.

Vær oppmerksom på at programmet slutter å kjøre og den sikre tilkoblingen deaktiveres når du avslutter Kaspersky VPN.

Slå på VPN

Slå av VPN

2. Du kan la Kaspersky VPN kjøre i bakgrunnen.

Hvis dette alternativet er aktivert, vil programmet alltid overvåke dine trådløse tilkoblinger og varsle deg hvis du kobler deg til et usikret trådløst nettverk. Du kan sette opp Kaspersky VPN til slå på VPN automatisk når et usikret nettverk oppdages. Vi anbefaler at du bruker dette alternativet.

Hvis du vil stoppe programmet, kan du avslutte det manuelt.

La Kaspersky VPN kjøre i bakgrunnen

Avslutte Kaspersky VPN fra programikonmenyen

3. For maksimal beskyttelse kan du sette Kaspersky VPN til å slå på VPN automatisk når Mac-en starter.

La Kaspersky VPN beskytte tilkoblingen din automatisk

Merk: En sikker tilkobling kan bli brutt dersom Internett-tilkoblingen er ustabil, eller når du veksler mellom nettverk. I dette tilfellet beskyttes ikke dataene som overføres. Kaspersky VPN gjenoppretter sikker tilkobling når du kobler til Internett igjen. Hvis sikker tilkobling ikke kan gjenopprettes, vil Kaspersky VPN varsle deg. For å beskytte dataene dine hvis den sikre tilkoblingen blir brutt, kan du bruke Avbruddsbryter. Den blokkerer overføring av data frem til sikker tilkobling er gjenopprettet.

Se også

Velg hvilken handling Kaspersky VPN skal utføre når du kobler til et usikret trådløst nettverk

Velge en VPN-server